OM MEG

        WHO AM I?

Godt spørsmål - hvem er jeg?

Som nevnt på forsiden, er jeg en kvinne i moden alder som følger med på media og noterer mennesker som promoterer ytterligere  innvandring til landet og en ytterligere islamisering av land og folk, både politisk, kulturelt og religiøst etc. etc. Disse noterer jeg meg i min notisbok. Notatene her vil bli utgitt i bokform, 1. utgave er allerede utsolgt.


Alle som blir notert i min notisbok, blir gjort oppmerksom på dette pr. e-post så langt det er mulig. Det syns jeg er rett og rimelig - samtidig som jeg håper på at de kommer på bedre tanker for fremtiden.


Hvis situasjonen i landet skulle utvikle seg mot en ødeleggelse av den norske, kristene kulturarv og andre grunnleggende verdier i vårt samfunn, samt  med økt kriminalitet, drap, opptøyer, bråk og skyting i gatene, vil jeg se noe annerledes på det. Da vil notatene mine bli lagt til grunn for at de etnisk norske innbyggere  som  har sveket sitt land på det groveste, skal stilles for retten for landssvik.


Jeg oppmoder derfor alle som promoterer innvandring og islamisering, om å tenke seg om en gang til, ta en titt på de områdene og landene hvor Islam danner grunnlaget for stat og samfunn og se om dette er noe for Norge. Man må ikke gå rundt og tro at det som skjer i Irak og Syria ikke kan skje her, slik vi liker å tro.


ADESSE: Nabokjerringa,  Postboks 145, 1429 Vinterbro. Epost: post@nabokjerringa.no. TLF. 451 70 340 (til tider ubetjent).


Kontaktmann for Nabokjerringa er Oddbjørn Jonstad

AS A KID


Jeg er født og oppvokst i en liten bygd på Vestlandet

TODAY


Nå bor og arbeider jeg  i Oslo, med mann og barn.

FUTURE ME


På sikt håper jeg å få mer tid til få folk til å forstå at Islam ikke er noe for oss - heller

THAT IS THE QUESTION...

Det store spørsmålet er om flertallet av det norske folk er så oppgående at de gjennomskuer feige og ikke minst naive politikere. Det er helt klart at i dag styrer politikerne etter eget utilregnelige hode, mens de skulle ha styrt landet etter folkeviljen. Det gjør de ikke! Kanskje man burde se litt på de såkalte demokratiske verdier her til lands -  og måten vår politikere blir valgt på. Slik som i dag kan vi ikke ha det!


****************************************************************************************

HER FINNER DU LINKER TIL ANDRE VIKTIGE OG NYTTIGE SIDER JEG ARBEIDER MED:


 REPATRIERING + SIVORG + RIKSRETT + LANDSSVIK + MILORG